2024 03 04 – Susitikimas su Jonu Nainiu – Jovani

Kovo 1 dieną dalis Gimnazijos Mokinių tarybos mokinių dalyvavo susitikime su Lietuvos TV bei radijo laidų vedėju, muzikos prodiuseriu Jonu Nainiu – Jovani. Jonas pasakojo apie save, koks jis buvo mokykloje, net sunku patikėti, bet Jonas buvo nedrąsus, suakmenėdavo, kai reikėdavo prieš klasę kalbėti… Taip pat pasakojo, kad jo kaip DJ pirmi žingsniai taip pat buvo mokykloje, šios patirties metu jis suprato, kokia galinga yra muzika, ir kad jis gali su dainomis „vadyti“ publiką, jų nuotaiką. Jovani taip pat dalinosi studijų laikotarpio patirtimi, jog įstojo į paskutiniu numeriu įrašytas Filosofijos studijas, kurios jam padėjo ugdyti viešojo kalbėjimo meną. Mokinių nuostabai akcentavo knygų skaitymo svarbą. Taip pat pasidalino, kaip jam pavyko toliau pasiekti visa, ką jis dabar veikia. Susitikimui baigiantis, paklaustas apie gyvenimo vertybes, jis atsakė, kad be pagrindinių vertybių Šeima, Tėvyne, ne ką mažesnė yra veikti, dirbti tai, kas tau patinka.

Kaip ir tikėjomės, Jovani į susitikimą atsivežė savo augintinį Bruno, kuris smagiai bėginėjo po auditoriją ir mėgavosi dėmesiu. Ir kadangi tai šuo, kuris turi savo asmeninę Instagram paskyrą, tai susitikimo pabaigoje buvo nufilmuotas labai smagus Reels‘as.

Atsisveikinant įteikėme Jovani, tiksliau jo augintiniams Bruno, Lulu ir Nunu kelias dovanėles ir pasidarėme prisiminimui nuotrauką. Laikas praėjo turiningai, buvo įdomu sužinoti Jovani sėkmės istoriją.

AČIŪ Kauno rajono savivaldybės administracijos Kultūros, švietimo ir sporto skyriui už organizuotą susitikimą.

Mokinių taryba