2022 03 31 – Respublikinė konferencija „Nesityčiok! Patyčių virusui ne!”

Respublikinė konferencija „NESITYČIOK! PATYČIŲ VIRUSUI NE!“ 

Kovo 30 d. mūsų gimnazijos 8 klasės mokiniai Liepa Židonytė, Rokas Bajorinas ir Gerda Kričialaitė dalyvavo Vilniaus Jono Ivaškevičiaus jaunimo mokyklos ir Lietuvos socialinių pedagogų asociacijos organizuojamoje respublikinėje konferencijoje „NESITYČIOK! PATYČIŲ VIRUSUI NE!“. Ši konferencija pranešimus patyčių tema pristatyti sukvietė 7-9 klasių mokinius iš įvairių Lietuvos mokyklų. Matėme ir filmukus, ir reportažus, net žaidėme vaizdo žaidimą „Kahoot“. 

Liepa, Rokas ir Gerda konferencijoje skaitė pranešimą tema „Patyčios mokykloje: mokytojų patirtys“, atskleisdami, kad mokyklose ne tik mokiniai susiduria su patyčiomis, bet jas išgyventi gali ir mokytojai. Kadangi mokytojų patirtimis aštuntokai dalinosi vieninteliai, buvo sulaukta pastebėjimo, kad pristatyta tema – labai įdomi.  

Dėkoju Liepai, Rokui ir Gerdai už pastangas paruošti pranešimą ir gimnazijos atstovavimą šioje respublikinėje konferencijoje. Džiaugiamės ir didžiuojamės jumis! 

Taip pat nuoširdus AČIŪ dalykų mokytojams ir klasių auklėtojams, pildžiusiems mokinių sukurtą apklausą ir pasidalinusiems savo patirtimi!  

Gimnazijos psichologė G. Jegorovaitė