2020 03 12 – Ketvirtokų padėka

Piliuona  2020-03-10

Gerbiamas Kęstuti!

Jums rašo Piliuonos gimnazijos ketvirtokai, pas kuriuos viešėjote visai neseniai. Šiuo laišku norime padėkoti, kad atvykote pas mus, papasakojote savo sėkmės istoriją ir padovanojote tris savo fotoalbumus. Mūsų mintys ir žodžiai Jums.

Miglė: Man labai patiko knyga ,,Underwater the red sea“. Nes man patinka gyv­­ūnai, kurie gyvena po vandeniu.

Liepa:  Man labai patiko kai jūs pasakojot apie savo verslą ir išleistas knygas. Ačiū, kad apsilankėte pas mus ir padovanojote knygas.

Justina: Man labai patiko jūsų knyga apie Egiptą ir jūsų istorija apie tai, kaip prekiavot kramtoma guma, kurią vežėt iš Vilniaus.

Marija: Man patiko jūsų knyga ,,Neatrasta Lietuva‘‘. Aš labai nudžiugau pamačiusi kitas knygas. Labai graži Lietuva „iš paukščio skrydžio“.

Gabija: Man labai patiko jūsų knyga apie povandeninį pasaulį, ypač  Nemo žuvytė. Ir man dar patiko jūsų sukurta ,,Šarka‘‘.

Gabrielius: Man buvo įdomus pasakojimas apie dronus.

Akvilė: man labai patiko visos tos knygos kur padovanojote. Bet labiausias patiko,,Underwater the red sea‘‘ knyga. Buvo labai įdomu klausytis pasakojimo.

Benas: labai įdomu buvo, daug sužinojom, gražios knygos. Labai patiko jūsų pasakojimas apie tai, kaip jūs fotografuojate po vandeniu.

Raminta: man labai patiko knyga ,,Lietuva tokia graži“. Esate labai geras kūrėjas.

                  Kamilė: man labai patiko knygos apie Lietuvą.

                 Armandas: Labai patiko knyga apie jūrose gyvenančias keistas žuvis.

Faustas: ačiū, kad atvykai, tėti!

Iki kito susitikimo!

Piliuonos gimnazijos ketvirtokai ir mokytoja T.Simanaitienė