2016 10 10 – Projektas „Augu sveikas, kai…”

Viršužiglio darželyje jau tradiciškai antrus metus vykdomas projektas „Augu sveikas, kai…“ , kuris skirtas formuoti ikimokyklinio amžiaus vaikų sveikos gyvensenos įgūdžius, akcentuojant sveikos, subalansuotos mitybos svarbą, bei  sporto naudą sveikatai. Šis projektas vyks visą spalio mėnesį. Jį pradėjome paminėdami Pasaulinę gyvūnų globos dieną (10.04) , kurios metu kvietėme vaikus į sportinį rytmetį „Nykštukų“ ir „Pelėdžiukų“ grupių vaikučius, skatinome mylėti, padėti ir globoti gyvūnėlius, būti tokiems greitiems, vikriems, stipriems kaip gyvūnėliai. Vaikai patyrė daug gerų emocijų dalyvaudami sportinėse estafetėse. Gerų įspūdžių netrūko, o  kaip visada nugalėjo draugystė.

Taip pat šią savaitę vaikai buvo kviečiami į bendras mankštas, kurių metu mokinosi taisyklingos laikysenos,  atliko pratimus  plokščiapėdystės profilaktikai.

Penktadienį „Nykštukų“ ir „Pelėdžiukų“ grupės vaikučiai paminėjo Tarptautinę šypsenos dieną, piešėme šypsenėles ir gaminome karūnėles su kuriomis dainavome dainelę apie dantukus. Dovanojome vieni kitiems šypsenėles.

Auklėtojos

 

augu-sveikas-1-2 augu-sveikas-1-3 augu-sveikas-1-4 augu-sveikas-1-5 augu-sveikas-1-6 augu-sveikas-1-7 augu-sveikas-1-8 augu-sveikas-1-9 augu-sveikas-1-10 augu-sveikas-1-11 augu-sveikas-1-1